Fotografer og billeder på nettet

Under Krigslive X vil der helt sikkert være masser af fotografer. Vi i arrangørgruppen regner selv med at tage en masse billeder, og I deltagere gør sikkert også.

Da det er ganske almindelig kutyme, regner vi med at alle deltagere accepterer at der kan komme billeder af dem på nettet. Hvis du ikke er interesseret i det, så skriv til os.

Hvis du tager billeder til Krigslive X, så vil vi gerne have en kopi af dem. Også gerne af enhedernes forberedelser. Vi har opsat gallerier hos Smugmug.com til formålet – se detaljerne længere nede.
Vi vil selvfølgelig også gøre alt hvad vi kan for at få pressefotografer ud til scenariet. Deres billeder kan det desværre være lidt sværere at få adgang til efter scenariet, men vi vil gøre vores bedste.

 

Professionel Fotograf

Ud over os selv og deltagerne, så har vi også hvervet en fotojournalist ind til at tage billeder af scenariet.
Hun hedder Marie Hald, og har arbejdet sammen med Pierre på Scanpix. I 2013 vandt hun en World Press Photo pris for sit afsluttende projekt på Journalisthøjskolen.

 

Dokumentarfilm

Vi har indgået et samarbejde med René Brokop, som er filmproducent, om at lave en kortfilm om krigslive. René vil følge 2 hold i deres arbejde op til krigslive og så filme flere slag under selve spillet. Renés kortfilmsside: http://kortdoks.dk/

Filmningen kommer til at foregå så det ikke forstyrrer spillet unødigt og der vil ikke blive taget hensyn til scener eller filmsteder i slagene. På udvalgte tidspunkter vil der afsides blive filmet scener der kan klippes ind, med udvalgte enheder/spillere. Så hvis du har lyst til at gøre lidt ekstra ud af dit grej og lægge et par timer foran et kamera, så kontakt René.

Da det hele bliver lavet på frivillig basis, har René også brug for hjælpere, dette er hvad han selv skriver han kan bruge:

  • Ekstra kamera-udstyr / lys / tranformatorer / strøm

    Som udgangspunkt har jeg selv alt med der skal bruges, men hvis der er nogle der har Go-Pro kameraer / helikopter udstyr / nogle kraftige video-lamper og måske strøm til samme, så er alt velkomment som supplement. Udstyr kan man aldrig få nok af.

  • Runner / hjælpere

    Det vil også være rart med nogle altmuligmænd som er klar på at hjælpe til med at trække strøm / sætte lys / trykke på kameraknappen i den ene ende mens jeg står i den anden etc. etc.

Hvis du har lyst til at hjælpe til med filmen, kan du kontakte Rene direkte på brokopovich@gmail.com eller på 31 22 54 54.

 

Upload af dine billeder

Alle de uploadede billeder kan ses her: http://pi-hus.smugmug.com/Category/Krigslive-X/

Og når du skal uploade gør du det på disse sider:
Deltagernes forberedelser – http://www.smugmug.com/photos/guest/D4W3Jk/uploadbillederher
SFOernes forberedelser – http://www.smugmug.com/photos/guest/fKCmzv/uploadbillederher
SFO-Krigslive – http://www.smugmug.com/photos/guest/csfGdZ/uploadbillederher
Torsdag – http://www.smugmug.com/photos/guest/Fd58jc/uploadbillederher
Fredag – http://www.smugmug.com/photos/guest/3d93b5/uploadbillederher
Lørdag – http://www.smugmug.com/photos/guest/hLZkvK/uploadbillederher
Søndag – http://www.smugmug.com/photos/guest/r2s2hH/uploadbillederher

Vi har et abonnement hos Smugmug.com, som giver uendelig plads, så længe det er JPG-filer – så bare upload løs.

Hvis du/i gerne vil have jeres egen undermappe, så skriv til os på kl@r-r.dk