Hærene

Til Krigslive X er der i princippet 3 hære: Kejser Sigfrieds Hær, Kejser Wolfram Meisters Hær og Stodderkongen Grimwaldts lejetropper. Læs mere om de Kejserlige hære her og om lejetrophæren her.

Til Krigslive X er er der borgerkrig i Kejserriget og to kære støder ind i hinanden. I midten har vi en lejetrophær som lejer tropper ud til begge sider. Vi har valgt ikke at dele enhederne ud mellem hærerene før vi når meget tættere på Krigslive X. Først når vi ved hvike enheder der kommer til Krigslive deler vi sider. Herved kan vi lave to hære som er lige stærke og dermed få så interessante og dynamiske slag som muligt. 
Dette medfører også at vi ikke har skrevet en nærmere fiktion endnu. Vi regner med at vi er i De Tre Kejseres Tidsalder engang efter år 1750 men alt kan ændres sig, så lig ikke for meget vægt på dette endnu. Hvis I føler I har brug for mere information nu, så send en mail til kl@r-r.dk så snakker vi om det.

Enheder som gerne vil spille i Lejetrophæren skal forvente vi stiller højere krav til dem end til tropperne i de to Kejserrigehære.  Hvis vi mener at I vil passe bedre ind i Kejserriget end blandt lejetropperne så flytter vi jer. Selvfølgelig ikke uden en grundig dialog med jer.

De allerede tilmeldte enheder kan du se under Tilmeldte enheder.