Lejetrophæren

Til Krigslive X kan I stille med en enhed som er i lejetrophæren. Denne er ledet af Stodderkongen Grimwaldt som lejer enheder ud til hvem end som vil betale. Stodderkongen Grimwaldt spilles af René Bokær Pedersen.

Der kommer ikke en seperat styrkeliste til Lejetrophæren da vi ikke ved hvad folk gerne vil spille. Det er dog en rigtig god ide at læse Kejserrigets styrkeliste for at få et overblik over styrkeniveauet af enheder, hustning, helbredspoint og ligende.

For at stille en lejetroprenhed følger der visse krav. Dette er for at sikre at alle enheder ser godt ud og har noget at spille på. Det er vigtigt for os at hver enhed har en grund til at være lejetropper og det er tydeligt at se på en spiller hvilken enhed de er fra. Både på deres udklædning og udstyr, men også på opførsel og kultur. Altså hvis I vil spille elvere er det ikke nok bare at have nogle ører på. Vi forventer også det er tydeligt at se I er elvere på jeres opførsel, hvad I snakker om og hvordan I kæmper. Vi kommer i samarbejde med jer arbejde på bagrund, idé og kultur så standarden bliver høj.

Der er visse racer som er meget svære at have som lejetropenheder der udlejes til Kejserriget. Det er til eksempel sortorker eller kaosriddere. De to eksempler på enheder er direkte fjender af menneskeheden, derfor har vi rigtigt svært ved at forestille os et fuldt regiment orker som lejetropper.

Det skal dog siges vi meget gerne vil have meget mere fantasy til Krigslive og hvis du har en super god idé til hvordan dit regiment inkluderer til eksempel zombier, rottemennesker eller ligende, så skriv til os og vi finder ud af sammen om det kan lade sig gøre.

 

Vi vil gerne have:

  • Skæve enheder med en klar kultur og baggrundshistorie.
  • Enheder som ikke kommer fra kejserriget.
  • Enheder som har fantasyelementer.
  • Enheder med krigsmaskiner.

Vi vil ikke have:

  • Store enheder kaostropper, orker, gobliner, ligende.
  • Enheder som på ingen måde kan samarbejde med mennesker eller Kejserriget.

 

Gode eksempler på lejetropregimenter:

Compania de Lanza de Estalia
Stageregiment fra Estalia. De Lanza som regimentet kaldes har kæmpet på alle sider de kunne slippe afsted med de seneste mange mange år. Alt fra elvere til bretonianere har nydt godt af de gode kampevner og den jernhårde disciplin som regimentet er kendt for. Der er altid plads til endnu en lejesoldat i de Lanza. Man skal bare være klar på at står i første række og få prygl af regimentets leder Capitan Alejandro når man fejler. Hvis du har lyst til at spille i De Lanza så kontakt Martin Dittman Wriedt på mdwriedt@hotmail.com

DeBeufs flakkende ridderkarle
Disse Bretonianske ungriddere er ude for at vise  de er modige og gode krigere. De ser livet som en fest og forventer at høste ære på slagmarken. De kræver betaling for deres krigskunst for at dække deres enorme forbrug af vin, kød og ost. Ledet af den gamle omrejsende ridder DeBeuf som ser det sin hellige pligt at presse mod ind i de unge drenge der følger ham. Hvis I vil spille DeBeuf og hans ungriddere så send os en mail.

Ethuel og hans fortabte brødre
Forvist fra deres hjemland grundet en forfærdelig forbrydelse er Ethuel og hans elverbrødre ude for at øve bod. Boden de fik pålagt af De Ældre er at finde den perfekte død på slagmarken. Ethuel her ledt i mere end 150 år uden held og det har efterladt ham træt og bitter. Men jagten på den perfekte død fortsætter. Den må være derude. Hvis I du vil spille Ethuel og hand brødre så send os en mail.

Dieter Stross og hans horde.
Dieter Stross er hvad man kalder en handlingens mand. Som ung magiker gik det op for ham at meget af det som han fik fortalt varond magi ikke rigtigt passede. Men den type af magi som Dieter Stross udøver er meget dyrt os siden han ikke kommer fra en rig familie må han tjene til dagen og vejen ved at udleje sine evner til højestbydene. Der går mange historier om de lejesvende omgiver sig med. Nogen siger de ikke kan dø og andre siger de spiser kødet fra de soldater de slår ihjel, lige meget om det er gobliner eller mennesker. Dieter Stross affejer dette som løse rygter og det pureste opspind. Hvis I vil spille Dieter Stross og hans horde så send os en mail.

Walter von Grumms Omrejsende Cirkus fra Mordheim.
Er vaskeægte cirkus med akrobater, stærke mænd og ikke mindst vilde dyr! Og med vilde dyr menes der rottemennesker, gobliner, bæstmænd og ikke mindst en enkelt vampyr man kan komme og se. Walter von Grumm har en baggrund i den Kejserlige hær og når cirkusset ikke kan finde arbejde lejer han alle mand (og bæster) til at slås for klingende mønt. Hvis I vil spille Walter von Grumms Omrejsende Cirkus så send os en mail.

For mere inspiration så kig på Warhammer Armies Project’s Dogs of War bog, eller Regiments of Renown.

Skriv til kl@r-r.dk hvis du har en idé til en enhed som ville passe perfekt i lejetrophæren.