Krav til spillerne

Vi glæder os meget til Krigslive X, og for at vi alle er enige om hvad for et rollespil Krigslive X er, har vi valgt at stille visse, ikke urimelige krav til vores spillere. Det er ikke for at være strenge, men vi vil gerne have alle får en fantastisk oplevelse, og det sker kun hvis vi alle er enige om hvad vi leger.

Krigslive er et rollespil og alle skal forvente at spille rollespil. Ikke at du ikke må tage en pause, men du skal forvente at når folk kommer op til dig så er de i rolle. Så hvis du har brug for en pause, så gå ind i dit telt eller tal lavmælt, så du ikke ødelægger andres spil.

Krigslive har  været beskrevet som en festival med kamp. Vi ser slet ikke Krigslive sådan. Det er ikke en festval hvor man kan skabe sig åndsvag, men et rollespil som alle andre. Ikke at der ikke må drikkes øl når kampene er slut, men sørg for der ikke flyder med øldåser og cola-flasker. Og held gerne drikkevarerne over i krus og kander så det er mere ingame.

Der er en del som kommer til Krigslive for at reenacte militærliv og en del som kommer for at have et mere afslappet rollespil. Tænk over hvad I vil I jeres enhed. Så skal vi nok tage hensyn til det i planlægningen af lejrene og hvor I kommer til at spille. Vi kommer at sende et skema ud til enhederne når vi kommer tættere på, så vi kan afklare hvilket spil I gerne vil have.

 

Disse krav er til for vi alle sammen kommer at få en rigtig god oplevelse til Krigslive X. Skriv endelig til os på kl@r-r.dk hvis I har spørgsmål.